Temporada que farà història: Rècords i més rècords!

El passat 17 d'abril es va donar per finalitzada la temporada 2016-2017 d'esquí alpí i nòrdic. Una temporada que va començar gràcies a una llevantada que va beneficiar molt a estacions del Pirineu oriental. 

La Molina ha tingut la millor temporada de la seva història en quant a nombre d'usuaris. 330.500 persones han esquiat per les pistes de l'estació ceretana i ha acumulat un total de 5,4 metres de neu que han permès tenir l'estació al 100% durant gairebé tota la temporada. 
La Molina aquest nadal Autor: ComunicatsNeu



Vallter2000 També està de celebració. L'estació del ripollès ha venut un total de 59.300 dies d'esquí. Un augment força significant respecte la temporada passada que va patir molt els efectes del fenomen "El Niño".  El passat mes de febrer es van acumular 250 centímetres de neu!

La llevantada del febrer a Vallter2000 Autor:Vallter2000


Vall de Núria ha registrat un total de 40.900 usuaris. Una xifra molt superior a la de l'any passat i com la resta d'estacions del Pirineu oriental, les precipitacions en forma de neu han estat molt generoses.


SkiPallars ha rebut 179.600 esquiadors, una xifra molt similar a la de l'any passat. Ha sigut l'única estació del Pirineu en mantenir les instal·lacions al 100% fins ben entrada la primavera.

Tavascan no va obrir les seves instal·lacions fins al 14 de gener. Tot i així ha rebut 9.400 esquiadors en poc més de 3 mesos.

Baqueira Beret va començar la temporada amb unes condicions molt justes. Va haver d'afrontar un dels nadals més durs dels darrers anys. Tot i així ha rebut més de 800.000 esquiadors! Una xifra molt bona

Port del Comte ha fet la millor temporada dels últims 10 anys. Va començar al 100% i s'ha mantingut durant tota la temporada. Finalment, no va poder obrir per Setmana Santa a causa de les altes temperatures.


Port del comte després d'una Llevantada
Autor: Port del Comte

I... el balanç de Masella? Encara no ha tancat! Fins a l'1 de maig mantindrà els sectors de Coma Oriola i la Tosa oberts. És l'ovella negra de la família!